Benvinguts a Marmi Carnisseria

Al parecer usted no tiene el plug-in flash más reciente.Pinche aquí para descargarlo.

Qui som:

A Carnisseria Marmi us oferim carn de porc i tota mena d’embotits sempre d’elaboració pròpia, llegum cuit (pèsols negres, blat de moro escairat, cigrons, llenties, etc...), xai i cabrit procedent directament del pastor, vedella de criança pròpia, pollastres i conills de la comarca. I quan ho necessiti tambè li podem oferir ànec de pagès, gall dindi, podem farcir pollastres,...

Som una petita empresa familiar que va nèixer el 1975. Varem començar amb un petit comerç de barri on es podia trobar una miqueta de tot incloent el porc i tots els seus derivats.

Mès endavant vam canviar de local, fent una reorientació en el nostre negoci cap a l’especialització a tot tipus de carns. Tot i mantenint el què mès coneixíem que era l’elaboració d’embotits. Incorporant la carn de vedella com a especialitat, ja que teniem ramats propis que ens permetien donar als clients una carn de total confiança.

Al 2001 vam fer el trasllat al local que estem en l’actualitat mantenint la tradició en l’elaboració d’embotits, el control de la producció de la carn de vedella i adaptant-nos de nou al què exigeix el mercat, un tracte personalitzat i buscant els millors productes pels paladars mès exigents.

Així doncs si busqueu qualitat a l’hora de portar la carn a la taula, veniu i us ajudarem a escollir el millor per gaudir d’un bon àpat.