Vedella de criança propia

Al parecer usted no tiene el plug-in flash más reciente.Pinche aquí para descargarlo.

A Carnisseria Marmi ens dediquem a la cria selectiva de les millors vedelles de la comarca del Berguedà. Això ens permet poder comercialitzar vedelles de criança pròpia podent garantir una qualitat constant durant tot l’any de tots els nostres entrecots, filets, bistecs, xurrascos, hamburgueses, etc...

Això ens ha portat a crear la marca de qualitat de la Vedella del Pi de les Tres Branques. Un certificat que garanteix la qualitat òptima de la carn.

Som una explotació familiar situada al municipi de Castellar del Riu, al Berguedà, de tres generacions dedicades a la ramaderia. La nostra explotació es base en la cria de vaques alletants i a la producció càrnia en règim extensiu.

El nostre ramat està format per vaques de raça Bruna dels Pirineus, inscrites al llibre genealògic de la FEBRUPI.

La raça Bruna es caracteritza per la seca rusticitat, per la bona capacitat de pastura i per ser bones mares en la cura del vedell i en producció lletera.

Tenim una gran cura dels animals en el sistema de producció i cria. L’alimentació es base en les pastures naturals dels boscos i prats de Castellar del Riu. Durant la llarga temporada d’hivern es complementa l’alimentació de les vaques amb l’herba recol•lectada durant l’estiu. Els vedells es separen de les mares entre els 4 i 6 mesos d’edat, depenent de l’època de l’any. Les millors vedelles són destinades a ser futures mares i la resta d’animals són portats a l’explotació d’engreix on s’acaba de complementar el seu creixement fins a arribar al pes òptim.

La carn, un cop arribada al nostre obrador, es deixa reposar fins al seu estat òptim de maduració. El resultat és una carn molt gustosa i tendre que fa gaudir el nostre paladar de l’autèntic sabor de la vedella.

Finalment nosaltres la desfem segons com convingui i ja està apunt per servir.

Tot aquest procés està garantit per EICG, una empresa que certifica i controla que tot el procés es faci seguint les condicions establertes i amb la màxima garantia de qualitat.

La nostra carn és un producte agroalimentari acreditat com a producte de proximitat per la Generalitat de Catalunya.