Carnisseria online

Comprar carn online

Descobreix la nostra carnisseria online i la cuidada selecció de productes de Carnisseria Marmi. Pots comprar carn online i trobar la millor carn de vedella, amb certificació de qualitat, embotits d'elaboració pròpia, xai i cabrit procedent directament del pastor i botifarres fetes amb les millors carns de porc i porc ral procedents dels Pirineus.

Comprar carn online a la nostra carnisseria online

Descobreix la cuidada selecció de productes frescos de la nostra carnisseria online Carnisseria Marmi. Podràs trobar la millor carn comprant online a través de la nostra carnisseria online. Gaudeix del sabor i qualitat únics de la nostra carn!

Podràs trobar la millor carn de vedella del Pi de les Tres Branques, amb certificació duta a terme per EICG i criada en llibertat als prats del Berguedà. Gaudeix del seu sabor i qualitat únics! A més, oferim una àmplia varietat d'embotits artesans elaborats per nosaltres mateixos a partir de les millors carns. Botifarres, llonganisses, bull blanc i negre, fuet... perfectes per gaudir-los a casa o per regalar. Complementa la teva compra amb altres productes frescos com ara les nostres hamburgueses gourmet, la carn de xai dels Pirineus o la carn de porc.

Si busques on comprar carn online, Carnisseria Marmi és la teva botiga online de confiança.

Complementa la teva compra amb altres productes frescos com ara les nostres hamburgueses gourmet, la carn de xai dels Pirineus o la carn de porc.

Servei de repartiment a domicili de la carnisseria online

Fes la teva comanda online i rebràs amb rapidesa els nostres productes de proximitat directament a casa. Els productes de la nostra carnisseria online s'envien en enviament refrigerat.

Qualitat i professionalitat de la nostra carnisseria online

Confia en la qualitat i professionalitat de la nostra carnisseria online Carnisseria Marmi per comprar carn i embotits online. Som experts en seleccionar les millors peces

Carnisseria a Berga - Carnisseria online Marmi

CONTACTAR

93 821 07 94

info@carnisseria-marmi.com

Plaça de Viladomat, 20
08600 Berga, Barcelona

venda de proximitat - circuit curt
Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia
Financiado por la Unión Europea

Financiat per la Unió Europea - NextGenerationEU

Item added to cart.
0 items - 0,00