Vedella

Vedella gourmet del Pi de les Tres Branques.

Un sabor únic i exclusiu.

La vedella gourmet del Pi de les Tres Branques és una carn de qualitat suprema, elaborada amb cura i passió a partir de vedells de raça Bruna del Pirineu, criats en règim de pastura als verds prats del Berguedà.

Comprar vedella gourmet, una carn saborosa i tendra

La carn de vedella gourmet del Pi de les Tres Branques és rica en sabor i tendresa, gràcies a l'alimentació natural dels vedells, que consisteix en llet materna i farratges frescos. A més, la maduració òptima de la carn li confereix un gust i una textura excepcionals.

Gaudeix de la més fina selecció de vedella del Pi de les 3 Branques, una carn de vedella gourmet criada en plena llibertat als verds prats del Berguedà. Aquesta vedella Bruna del Pirineu s'alimenta de manera 100% natural i la seva carn rep una acurada maduració per oferir una experiència gastronòmica excepcional.

Un producte de proximitat

La vedella gourmet del Pi de les Tres Branques és un producte de proximitat, nascuda i criada als Pirineus Catalans. Això garanteix la màxima qualitat i frescura de la carn.

Una experiència gastronòmica única

La vedella gourmet del Pi de les Tres Branques és una carn ideal per a qualsevol ocasió, ja sigui per a un àpat familiar o per a una ocasió especial. La seva qualitat i sabor la converteixen en una experiència gastronòmica única.

La vedella del Pi de les 3 Branques posseeix certificacions de qualitat que avalen el seu origen i la seva excepcionalitat. És una carn saludable i plena de propietats nutritives gràcies a la seva criança natural.

Compra ara la vedella gourmet del Pi de les Tres Branques de Marmi i gaudeix del sabor tradicional dels Pirineus.

Carnisseria a Berga - Carnisseria online Marmi

CONTACTAR

93 821 07 94

info@carnisseria-marmi.com

Plaça de Viladomat, 20
08600 Berga, Barcelona

venda de proximitat - circuit curt
Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia
Financiado por la Unión Europea

Financiat per la Unió Europea - NextGenerationEU

Item added to cart.
0 items - 0,00 
Obrir xat
Necessita ajuda?
Hola 👋
En què el podem ajudar?
Si necessites ajuda o tens algun dubte sobre els nostres productes o serveis, ara pots contactar amb nosaltres per WhatsApp.

Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i no seran cedides a tercers.